BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Eerste BBN Event van dit najaar een GROOT succes

Datum: 24-09-2024
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandag (23 september) vond het eerste BBN Event van dit najaar plaats bij Spek en Bonen in Sliedrecht. Je kon duidelijk merken dat iedereen er zin in had. De sponsoren die deze avond mogelijk hebben gemaakt hadden uitstekend hun best gedaan met uitnodigen van hun relaties en klanten. De opkomst was geweldig, net als de sfeer tijdens de hele avond wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de nodige afspraken die tijdens de avond al zijn gemaakt. 

Na een korte voorstelronde van de sponsoren konden we met zijn allen aanschuiven voor een heerlijk buffet. Dennis Speksnijder en zijn team hadden wederom alles perfect geregeld. 

Zoals we dat in Sliedrecht gewend waren en zijn werd er ook deze editie op een zeer relaxte en ontspannen manier genetwerkt onder het genot van heerlijke drankjes, die uiteraard ook niet ontbraken.

In mijn ogen een topavond waarbij we rond 21.00 uur helaas de nog aanwezigen relaties moesten mededelen dat het event ten einde was.

Hierbij wil ik graag, mede namens ons BBN Team, alle sponsoren en medeorganisatoren plus alle aanwezigen bedanken voor hun sponsoring, aanwezigheid en medewerking waardoor afgelopen maandag een TOPAVOND is geworden.

Ik zou zeggen tot snel allemaal en succes en veel plezier alvast met jullie afspraken en nieuwe contacten. Tot snel.

Boro, Caroline, Johan en Roelof.

Meer informatie:
Website Made by Johan